Viktor Kokman ansluter till Karlskrona HK
Publicerad: 2023-02-07
Karlskrona HK har under dagen gjort klart med den 29-årige målvakten Viktor Kokman.

Han kommer till Karlskrona under kvällen och gör sin första träning med Timo Leinonen under morgondagen. Det är en målvakt med fyra säsonger och närmare 100 spelade matcher i HockeyAllsvenskan med Vita Hästen och Troja-Ljungby. Nu senast i Norge har han under de tre senaste säsongerna representerat Storhamar i Norska högstaligan.

-Vi får hit en målvakt med mycket erfarenhet och en gedigen utbildning bakom sig. I och med det här förstärker vi vår målvaktssida och har tre målvakter på kontrakt. Något som kommer bli viktigt när vi går in på slutet av säsongen, säger KHK:s sportchef Micke Sundlöv.

-Jag ser fram emot att komma till Karlskrona och vill vara med på den resan klubben vill göra. Jag har hittills 99 matcher i Allsvenskan och vill göra min 100:ade med KHK, säger Viktor Kokman.

Vi hälsar Viktor Kokman varmt välkommen till KHK!

Viktor på Eliteprospects.com

Den sportsliga ledningen har dessutom under tisdagen haft en utvärdering av de senaste 4 veckornas arbete tillsammans med tränarstaben.
I den utvärderingen har det gemensamt beslutats att Magnus Sundquist och Hasse Ottinger tillsammans med laget kommer fortsätta på den inslagna vägen och att Eric Karlsson framöver kommer arbeta närmare sportchefen Micke Sundlöv med scouting och övergripande sportsligt strategiska frågor.

Karlskrona HK Webbredaktionen
Huvudpartners
Ligasponsorer