PRIVATPARTNER

Nu har några veckor passerat sedan sista matchen spelades hemma i NKT Arena. En säsong som inte alls fick det slut som vi alla hade hoppats på, utan tomhet vid slutsignalen kan nog alla KHK:are skriva under på. Nu har vi slickat såren och väljer att blicka framåt mot nya förhoppningar och drömmar inför nästa säsong. Vi vill börja med och tacka dig för ett fantastiskt stöd på läktaren match efter match i både med och motgång. Vi hoppas självklart att ni vill vara med oss även nästa säsong. Det är med hjälp av er som vi kan ta oss hela vägen tillbaka och vi hoppas att ni vill fortsätta vara med på resan mot nya mål. Vi längtar redan efter att få uppleva stämningen när vi nu ska ta oss an våra nygamla motståndare. Räkna med prestigefyllda matcher i NKT Arena till hösten.

I år lanserar vi dessutom konceptet Privatpartner vilket gör att du med säsongskort lyfts till en ny nivå. Vi vill skapa en ännu starkare gemenskap för alla med stora KHK-hjärtan och som Privatpartner får du chansen att komma ännu närmare laget och klubben.

Exklusivt för dig som Privatpartner 18/19:

- Din egen plats i NKT Arena
- Personlig namnskylt på din plats
- Ditt namn på hemsidan
- Säsongsuppstart tillsammans med KHK
- Lunchträff i samband med a-lagsträning
- Bortamatch hemma!
- "Skate-Day" med laget
- Exklusiv information om KHK
- Medlemsrabatter

Rabatt för säsongskortsinnehavare
•    10% på Dagens lunch i Restaurang Plan 2 (Gäller ej på 10-kort)

•    10% rabatt på Access Rehab

•    10% rabatt hos Blomsterkiosken

•    25% rabatt på menyer på Burger King i Karlskrona. Kan inte kombineras med restaurangens andra rabatterade måltider. Rabatten är giltig endast vid uppvisande av säsongskortet. OBS! Gäller endast i Karlskrona. 

•    Erbjudanden från våra företagspartners under säsong

Vi är privatpartners