GAMLA KALSKRONITER

Säsongen 18/19 kommer vi att starta igång vårat nya nätverk Gamla Karlskroniter. Det är ett nätverk för äldre Karlskroniter med ett stort intresse för hockey, gemenskap och med ett hjärta som bultar extra hårt för Karlskrona Hockey. Detta är för dig som passerat 60 och vill träffa likasinnade själar att umgås med! En plats att knyta nya kontakter och vårda de man redan har. En plats att dela upplevelser och dra lärdom av varandras livserfarenheter.

Vi ser detta som en plattform att med en större gemenskap dela händelser tillsammans i både med och motgång. Vår förhoppning med den här nysatsningen är att den ska leda till vänner för livet.

Under säsongen så träffas vi och umgås, vi diskuterar både hockey och livet. För dig som redan är frälst så är detta en fantastisk möjlighet att komma ännu närmare laget och klubben och kanske får vi med någon ännu inte upptäckt kärleken till isen? Träffarna kommer att äga rum hemma hos oss i NKT Arena.

Det kostar ingenting att gå med i Gamla Karlskroniter men däremot kan det förekomma mindre avgifter vid en del av träffarna.

Vi hoppas att ni vill vara med på resan. Tillsammans är det VI som är KHK!

Detta händer säsongen 18/19

- Kick-off med kafferep och rundvandring i arenan
- Exklusiva inbjudningar till utvalda matcher
- Vinlunch NKT Arena  
- Lunchträff i samband med a-lagsträning

Det är VI som är KHK

Karlskrona HK