Kristianstad
KIK

Förstakedjan bakom straffsegern för MODO

21 februari 2020 21:45

Adam Tambellini kunde till slut avgöra målkalaset mot Kristianstad på straffar och därmed säkra dubbla poäng till MODO.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

NOTERAT

» Matchen mellan MODO och Kristianstad utvecklade sig till ett riktigt målkalas. MODO sköt 3-2 mitt i den andra perioden och såg ut att ta kommando över tillställningen, men då svarade Kristianstad med tre raka mål och tog ledningen med 5-3 inför den sista perioden. Under den tredje perioden lyckades MODO få in dubbla puckar och ta matchen till övertid och sedermera straffar, där Adam Tambellini till slut avgjorde till hemmalagets fördel.

» MODO:s toppkedja stod ut - igen. Adam Tambellini (två mål, tre assist), Jonathan Johnson (ett mål, två assist) och Patrik Karlkvist (två mål, en assist) kombinerade in elva poäng, och trion har nu gjort 37 poäng på de fem senaste matcherna.

» Kristianstads Nikolai Skladnichenko noterade ett hattrick - hans första mål i HockeyAllsvenskan, för övrigt.

MODO - KRISTIANSTAD 6-5 (PS)

Målskyttar MODO: Adam Tambellini 2, Patrik Karlkvist 2, Jonathan Johnson, Kalle Jellvert

Målskyttar Kristianstad: Nikolai Skladnichenko 3, Johan Lundgren, Amil Krupic

Statistik: MODO - Kristianstad