Karlskrona
KHK

Västerås vände och vann mot Karlskrona

12 februari 2020 21:25

Västerås vände 1-2-underläge till 3-2-seger mot Karlskrona efter två snabba mål i den tredje perioden.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

NOTERAT

» Västerås bröt sin tre matcher långa förlustsvit genom att vända och vinna mot Karlskrona. Gästerna ledde med 2-1 efter 40 minuter, men VIK sköt två mål på mindre än fyra minuter i den tredje peroioden vilket säkrade segern. Lukas Zetterberg 2-2-kvittade och Kelsey Tessier satte det matchvinnande 3-2-målet.

» Inför matchen meddelade lagkaptenen Fredrik Johansson att han förlänger sitt kontrakt med Västerås. Därefter gick han ut och satte matchens första mål, 1-0 i powerplay i början av den andra perioden.

» Karlskrona åkte på nionde raka förlusten (har bara spelat in en poäng under de nio matcherna).

VÄSTERÅS - KARLSKRONA 3-2

Målskyttar Västerås: Fredrik Johansson, Lukas Zetterberg, Kelsey Tessier

Målskyttar Karlskrona: Niklas Johansson, Filip Wiberg

Statistik: Västerås - Karlskrona