Västervik
VVIK

Tre snabba mål avgörande för Västervik

5 februari 2020 21:35

Västervik sköt tre mål på två minuter och vände därmed 0-2-underläge till 3-2-seger mot Kristianstad.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

NOTERAT

» Västervik svarade för en lika snabb som imponerande vändning mot Kristianstad. Skåningarna ledde med 2-0 efter halva matchen. Då sköt Västervik tre mål på två minuter i slutet av mittakten, och den 3-2-ledningen rodde smålänningarna sedan hela vägen in i hamn.

» Formstarka Västervik har nu sex segrar på de sju senaste matcherna. Laget är uppe som nia i tabellen, en enda poäng efter åttan Mora. Det är således rejält häng på SHL-kvalplatserna.

» Kristianstad är alltjämt under det negativa kvalstrecket. Eftersom Almtuna tog en poäng mot Björklöven så ökade dessutom avståndet upp till fast mark till fem poäng.