AIK
AIK

Karlskoga övertidsvann efter stor dramatik

9 januari 2019 22:25

Avslutningen på matchen mellan Karlskoga och AIK blev högdramatisk - och till slut vann BIK efter ett övertidsavgörande.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Karlskoga kunde 4-3-vinna efter övertid mot AIK - men det var en seger som satt otroligt långt inne.

Avslutningen på matchen var högdramatisk.

Karlskoga ledde med 2-0 efter en dryg period sedan David Lilja och Axel Lindström målat, men AIK kom ikapp i den andra perioden där Fredric Weigel och Anton Holm såg till att kvittera matchen.

Med bara 45 sekunder kvar av matchen så sköt sedan Andreas Hjelm 3-2 för AIK i powerplay.

Ett segermål?

Icke.

18 sekunder senare, med bara 27 sekunder kvar av matchen, så kvitterade Gustaf Franzén - samme Franzén som satt utvisad när AIK gjorde sitt 3-2-mål.

Matchen gick till överid där Karlskoga kunde avgöra efter knappt fyra minuter. Gustaf Thorell och Mikael Eriksson kom två mot en och Thorell serverade en perfekt macka till Eriksson som kunde stöta in segermålet.

Karlskoga fick därmed vinna mot AIK efter att ha förlorat de två tidigare mötena under säsongen.

AIK åkte på tredje raka övertidsförlusten på bortaplan.

KARLSKOGA - AIK 4-3 (OT)
Periodsiffror: 1-0, 1-2, 1-1, 1-0
Skott: 30-34

Målskyttar Karlskoga: David Lilja, Axel Lindström, Gustaf Franzén, Mikael Eriksson

Målskyttar AIK: Fredric Weigel, Anton Holm, Andreas Hjelm

Statistik: Karlskoga - AIK