Tingsryd
TAIF

Lucas Sandström hjälte efter stark vändning

6 januari 2019 20:00

Almtuna vände 0-2 till 3-2 i den sista perioden mot Tingsryd och Lucas Sandström blev hjälte med det sista målet.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Almtuna svarade för en stark vändning i den tredje perioden när det blev en 3-2-seger på hemmaplan mot Tingsryd.

Tingsryd ledde med 2-0 efter två perioder efter att Daniel Öhrn pangat in 1-0 i slutet av den första perioden och Daniel Ljunggren prickat in 2-0 i powerplay i mittperioden.

Almtuna kom dock tillbaka i slutakten.

Viktor Hertzberg 1-2-reducerade efter en rörig situation framför Tex Williamsson i Taif-kassen och Linus Rotbakken 2-2-kvitterade med ett snärtigt och välplacerat skott.

Med bara 35 sekunder kvar att spela så kom avgörandet när Lucas Sandström prickade in 3-2-kassen.

Noterbart är att Almtuna vann skotten med hela 42-16.

I tabellen så avancerade Almtuna från tolfte till elfte plats medan Tingsryd halkade från elfte till trettonde plats. Tre poäng skiljer lagen åt.

ALMTUNA - TINGSRYD 3-2
Periodsiffror: 0-1, 0-1, 3-0
Skott: 42-16

Målskyttar Almtuna: Viktor Hertzberg, Linus Rotbakken, Lucas Sandström

Målskyttar Tingsryd: Daniel Öhrn, Daniel Ljunggren

Statistik: Almtuna - Tingsryd