Almtuna
AIS

Marcus Paulsson sköt Karlskrona till seger

4 januari 2019 21:20

Lagkaptenen Marcus Paulsson sköt båda målen när Karlskrona hemmavann mot Almtuna.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Marcus Paulsson fick en del kritik för sitt spel med Karlskrona i SHL ifjol.

Marcus Paulsson överöves med beröm för sitt spel med Karlskrona i HockeyAllsvenskan i år.

Lagkaptenen satte båda målen när Karlskrona 2-0-vann hemmakampen mot Almtuna och han är därmed uppe i sexton fullträffar den här säsongen.

I den första perioden styrde Paulsson in 1-0 i powerplay efter ett backskott av Daniel Norbe. Han satte sedan även 2-0 i tom bur i matchens sista minut. Niklas Johansson hade assist på båda målen.

I KHK-kassen stod Arvid Holm och han motade totalt 22 skott och höll alltså nollan.

Karlskronas trend med varannan vinst och varannan förlust fortsätter därmed. Sviten är nu uppe i åtta matcher.

Almtuna har också en trend med varannan vinst och varannan förlust - och även den sviten höll sig vid liv. Uppsala-lagets svit är uppe i sex matcher.