29 december 2018 17:50

Efter att Roger Melin klivit in som ny huvudtränare i Leksand så har dalalaget vunnit två raka matcher. Under lördagen blev det vinst mot Karlskrona.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

När Roger Melin klev sin som ny huvudtränare i Leksand så hade laget förlorat nio (!) raka matcher.

Roger Melin blev vinnare direkt i sin debut, en 3-2-seger mot Almtuna, och följde upp det med att bli vinnare även i sin andra match då Karlskrona 3-1-besegrades på bortaplan.

Daniel Gunnarsson sköt 1-0 redan efter 45 sekunder och i den andra perioden spädde Johan Porsberger och Jon Knuts på till 2-0 respektive 3-0.

Karlskrona 1-3-reducerade genom Mikael Kurki med drygt fem minuter kvar men hemmalaget kom inte närmare än så.

Jonas Arntzen vaktade Leksands kasse. Norrmannen räddade 27 av 28 skott och noterade en räddningsprocent på 96,4 %.

Karlskronas svit med varannan vinst och varannan förlust höll därmed i sig. Den sviten är nu uppe i sju matcher.

KARLSKRONA - LEKSAND 1-3
Periodsiffror: 0-1, 0-2, 1-0
Skott: 28-22

Målskyttar Karlskrona: Mikael Kurki

Målskyttar Leksand: Daniel Gunnarsson, Johan Porsberger, Jon Knuts

Statistik: Karlskrona - Leksand