Marcus Paulsson hjälte när Karlskrona vann

27 december 2018 21:45

Lagkaptenen Marcus Paulsson avgjorde på övertid när Karlskrona hemmabesegrade Björklöven.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Kedjan med Niklas Johansson, Marcus Paulsson och Justin Crandall har varit en av HockeyAllsvenskans bästa i höst.

Trion låg bakom båda målen när Karlskrona 2-1-vann efter övertid mot Björklöven.

Löven hade ledningen med 1-0 efter två perioder sedan Emil Lundberg målat, men mitt i den tredje perioden så kvitterade Karlskrona till 1-1. Marcus Paulsson fanns med i förarbetet när Niklas Johansson kvitterade.

Övertiden var sedan bara minuten gammal när toppkedjan slog till igen. Johansson spelade fram Paulsson som avgjorde med sitt fjortonde mål i höst.

Arvid Holm gjorde en stark match i KHK-buren. Han motade 32 av 33 skott och noterade en räddningsprocent på 97,0 %.

Karlskrona studsade därmed tillbaka omgående efter 0-7-smällen mot Oskarshamn innan jul.

Björklöven hade innan förlusten två raka segrar.

KARLSKRONA - BJÖRKLÖVEN 2-1 (OT)
Periodsiffror: 0-0, 0-1, 1-0, 1-0
Skott: 29-33

Målskyttar Karlskrona: Niklas Johansson, Marcus Paulsson

Målskyttar Björklöven: Emil Lundberg

Statistik: Karlskrona - Björklöven