Drömstart bäddade för MODO:s hemmavinst

7 december 2018 21:30

MODO fick en drömstart mot Leksand och det bäddade för hemmavinsten i Fjällräven Center.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

MODO fick en drömstart mot Leksand och det bäddade för 3-2-segern hemma i Fjällräven Center.

Patrik Karlkvist spelade en central roll för hemmalaget och var inblandad i alla tre målen framåt.

26-åringen spelade fram Oscar Hedman till 1-0-målet som kom efter blott 50 sekunder och fanns även med i förarbetet till Johan Erikssons 2-0-kasse som ramlade in efter knappt tre minuter.

I slutet av den andra perioden så gjorde Karlkvist sedan själv 3-0 - ett mål som sedermera kom att bli matchvinnande.

Leksand reducerade två gånger om i tredje perioden och hade också bud på en kvittering, men nådde inte hela vägen fram.

MODO tog därmed fjärde raka segern och plockade dessutom poäng för åttonde matchen i följd.

För Leksand fortsätter motgångarna. Laget har sju raka förluster (samtliga nollpoängare).

MODO - LEKSAND 3-2
Periodsiffror: 2-0, 1-0, 0-2
Skott: 30-27

Målskyttar MODO: Oscar Hedman, Johan Eriksson, Patrik Karlkvist

Målskyttar Leksand: Martin Karlsson, David Rundqvist

Statistik: MODO - Leksand