Karlskoga fortsätter att plocka segrar och tog en ny skalp efter att ha bortavunnit mot Leksand.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Efter en stark start på säsongen så hamnade Karlskoga i en liten svacka och förlorade fyra av fem matcher innan landslagsuppehållet i början av november.

Efter landslagsuppehållet har BIK sannerligen hittat formen igen - då har det nämligen blivit sju segrar på nio matcher.

Borta mot Leksand kom nästa skalp sedan Karlskoga vunnit med 5-2.

Leksand sköt 1-0 i den andra perioden - men sedan svarade Karlskoga med fyra raka mål vilket vände på matchen. Jonatan Harju 1-1-kvitterade mitt i andra perioden och med bara två minuter kvar av mittakten så fixade Dennis Fröland 2-1 i powerplay.

I den tredje perioden så gjorde Jesper Kokkonen sedan både 3-1 och 4-1. Efter en Leksand-reducering så kunde Juliuz Persson stänga matchen med ett 5-2-mål i tom bur.

Olle Eriksson Ek gjorde en stark match i BIK-kassen och motade 29 av 31 skott.

Leksand har det tungt just nu och åkte på femte raka förlusten.

LEKSAND - KARLSKOGA 2-5
Periodsiffror: 0-0, 1-2, 1-3
Skott: 31-18

Målskyttar Leksand: Axel Bergkvist, Johan Porsberger

Målskyttar Karlskoga: Jesper Kokkonen 2, Jonatan Harju, Dennis Fröland, Juliuz Persson

Statistik: Leksand - Karlskoga