Karlskoga
BIK

Anton Holm sköt två mål i AIK-comebacken

30 november 2018 21:40

Anton Holm sköt två mål i sin comeback efter skada och ledde AIK till en 7-3-vinst i toppmatchen mot Karlskoga.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Efter fem missade matcher så var Anton Holm tillbaka i AIK till hemmamatchen mot Karlskoga - och då visade han klass direkt. Han svarade för två mål och en assist när AIK vann toppmatchen med hela 7-3.

Båda Holm-målen var viktiga.

AIK ledde med 3-0 efter den första perioden. I början av den andra akten så recucerade Karlskoga två gånger om - då klev Anton Holm fram och drog in ett 4-2-mål i powerplay som gav ny luft för hemmalaget.

Karlskoga reducerade ytterligare en gång med bara elva sekunder kvar av mittperioden - men i början av tredje perioden så prickade Anton Holm in 5-3 och gav AIK en ny tvåmålsledning, och det övertaget släppte man sedan aldrig.

AIK plockade därmed tredje raka hemmasegern och klev också upp i serieledning igen. Laget är nu tre poäng före tvåan Oskarshamn.

Karlskoga hade innan förlusten fyra raka segrar. BIK är nu fyra i tabellen, sex poäng efter tvåan Oskarshamn och nio poäng efter ettan AIK.