Björklöven
IFB

Carl Berglund sköt hattrick i BIK-seger

28 november 2018 22:30

Carl Berglund sköt tre av målen när Karlskoga utökade sin vinstsvit genom att hemmavinna mot Björklöven.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

De tre senaste säsongerna så har Carl Berglund gjort fyra, fyra och tre mål i HockeyAllsvenskan och forwarden stod på ett gjort mål i höst inför matchen mot Björklöven.

Då slog trotjänaren till med ett hattrick (!) när Karlskoga vann med hela 6-3.

Berglund sköt 1-0 i den första perioden, skickade in matchvinnande 4-3 i slutet av den andra perioden och stängde sedan målskyttet med 6-3-pucken i tom bur i matchens sista minut.

Björklöven kvitterade tre Karlskoga-ledningar (1-1, 2-2, 3-3), men orkade inte svara en fjärde gång när Berglund satte 4-3-pucken.

BIK har nu tagit fyra raka segrar och har sex vinster på de sju senaste matcherna - och den fina statistiken gör att laget nu är trea i tabellen.

Björklöven åkte på fjärde raka nederlaget på bortaplan.

KARLSKOGA - BJÖRKLÖVEN 6-3
Periodsiffror: 1-0, 3-3, 2-0
Skott: 26-35

Målskyttar Karlskoga: Carl Berglund 3, Victor Berglind, Juliuz Persson, Gustaf Franzén

Målskyttar Björklöven: William Eriksson 2, Filip Cruseman

Statistik: Karlskoga - Björklöven