Karlskoga
BIK

Mäktig vändning när Karlskoga vann

25 november 2018 17:50

Karlskoga svarade för en mäktig vändning när man förvandlade ett tremålsunderläge till seger borta mot Västervik.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Karlskoga svarade för en mäktig vändning när det blev 6-4-seger på bortaplan mot Västervik.

Hemmalaget spelade till sig en 4-1-ledning efter halva matchen sedan bland annat Jens Holmström blivit tvåmålsskytt.

Fler mål blev det dock inte för Västervik - och istället sköt Karlskoga fem raka kassar.

Dennis Fröland 2-4-reducerade i slutet av den andra perioden och den ställningen stod sig tills det var sju minuter kvar att spela.

Då gjorde BIK fyra mål på knappt fem minuter.

Alexander Leandersson sköt 3-4, en dryg minut senare gjorde Fredrik Forsberg 4-4 och ytterligare en dryg minut senare så fixade Victor Berglind 5-4. Gustaf Franzén kompletterade sedan målskyttet genom att göra 6-4 i tom bur med två minuter kvar av matchen.

Karlskoga tog tredje raka segern och femte vinsten på de sex senaste matcherna.

VÄSTERVIK - KARLSKOGA 4-6
Periodsiffror: 2-1, 2-1, 0-4
Skott: 27-24

Målskyttar Västervik: Jens Holmström 2, Trevor Mingoia, Ken Jäger

Målskyttar Karlskoga: Henrik Larsson, Dennis Fröland, Alexander Leandersson, Fredrik Forsberg, Victor Berglind, Gustaf Franzén

Statistik: Västervik - Karlskoga