Karlskrona
KHK

Spetskedjan bakom Karlskronas seger

25 november 2018 17:30

Karlskronas spetskedja låg bakom fyra av målen när Karlskrona bröt sin negativa trend genom att bortavinna mot Vita Hästen.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Karlskrona bröt sin tre matcher långa förlustsvit genom att 5-2-vinna på bortaplan mot Vita Hästen.

Spetskedjan med Marcus Paulsson, Niklas Johansson och Justin Crandall - som varit en av hela ligans främsta enheter i höst - hade stor del i segern med ett mål var och totalt sju poäng:

Marcus Paulsson satte 2-0 i den första perioden efter att bland annat Justin Crandall funnits med i förarbetet.

Niklas Johansson skickade in 3-1 i början av den andra perioden, framspelad av Paulsson.

Nick Pageu dunkade in 4-1 i powerplay mitt i matchen, efter att ha blivit assisterad av Crandall.

Justin Crandall satte avslutade 5-2 på passning från Paulsson.

Arvid Holm vaktade KHK-kassen och motade 26 av 28 skott vilket innebar en räddningsprocent på 92,9 %.

Vita Hästen förlorade för femte matchen i följd och har bara två segrar på de elva senaste matcherna.

VITA HÄSTEN - KARLSKRONA 2-5
Periodsiffror: 28-30