Västervik
VVIK

Ny seger och ny nolla för Björklöven

21 november 2018 21:40

Björklöven och Mattias Pettersson höll nollan för andra matchen i följd när det blev hemmaseger mot Västervik.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Björklöven och målvakten Mattias Pettersson höll nollan för andra matchen i följd när det blev hemmaseger mot Väservik.

I måndags slog Löven tillbaka Karlskrona med 1-0 och den här gången blev det en 2-0-viktoria.

Pettersson, som gjorde sin tredje raka start, motade totalt 29 skott, varav hela 14 stycken i mittperioden.

Framåt så kom ett mål i varje period. William Eriksson pricksköt vackert in 1-0 i powerplay i den första perioden och Jakob Stenqvist smög upp från sin backplats och stötte in en retur fram till 2-0 i början av andra perioden. Jacob Andersson fastställde sedan slutresultatet i tom bur med bara 14 sekunder kvar att spela.

Björklöven är nu uppe som åtta i tabellen.

Västervik hade innan förlusten två raka segrar där man gjort totalt tolv (!) mål.

BJÖRKLÖVEN - VÄSTERVIK 3-0
Periodsiffror: 1-0, 1-0, 1-0
Skott: 29-29

Målskyttar Björklöven: William Eriksson, Jakob Stenqvist, Jacob Andersson