VIT

Förlust mot Västervik

16 november 2018 21:45

Tung resa hem från Västervik med hela 6-0 i bagaget.

Vita Hästen inledde matchen bra, stärkta efter den fina omstarten efter landslagsuppehållet. Tyvärr lyckades man inte omvandla spelövertaget i mål utan istället gjorde hemmalaget 1-0 med bara sekunder kvar av första perioden.

Andra perioden hann knappt börja innan Västervik ökade på till 2-0 och efter 6:16 smällde det till igen. 3-0 och Leif Strömberg tog timeout. Det hjälpte dock tyvärr föga och Västervik öste på och gjorde 4-0 efter 13:20 och 5-0 minuten senare varvid Viktor Kokman satte sig på bänken och Marcus Hellgren Smed tog över.

Sista perioden spelades mest av och hemmalaget gjorde ytterligare ett mål halvvägs in i sista perioden för att fastställa slutresultatet till hela 6-0.

Glöm och gå vidare! På söndag tar sig Hästarna an Modo på bortaplan i Ö-vik. Kan vi se en återupprepning av 6-3-segern hemma? Nedsläpp 17:30!