Tingsryd
TAIF

Drömstart och tredje raka segern för KHK

31 oktober 2018 21:30

Karlskrona fick en drömstart mot Tingsryd med en tidig tvåmålsledning. Det höll hela vägen ut och KHK plockade tredje raka segern.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Karlskrona fick en drömstart på matchen mot Tingsryd och kunde till slut vinna med 4-1 och därmed ta tredje raka segern.

Redan efter knappt tre minuter så kunde Daniel Norbe göra 1-0 i powerplay. Linus Karlsson slog en vacker passning och Norbe hade bara att stöta in trissan i tom bur. Knappt en och en halv minut senare så agerade Nick Pageau kylig servitör när han spelade in pucken framför mål där Jörgen Karterud obevakad kunde peta in 2-0.

August Nilsson frispelade sedan Marcus Paulsson som vackert lirkade in 3-0 i början av den andra perioden. Paulsson fick därmed bli målskytt i sin hundrade match med KHK - och gjorde dessutom mål för fjärde matchen i följd.

Axel Sundberg avslutade KHK-målskyttet med sitt 4-1-mål i den tredje perioden.

Karlskrona hade starkt målvaktsspel av Arvid Holm som motade 28 av 29 puckar och noterade en räddningsprocent på 96,6 %.

Tingsryd har det fortsatt tungt och har bara vunnit en av de sju senaste matcherna.

KARLSKRONA - TINGSRYD 4-1
Periodsiffror: 2-0, 1-1, 1-0
Skott: 29-29

Målskyttar Karlskrona: Daniel Norbe, Jörgen Karterud, Marcus Paulsson, Axel Sundberg

Målskyttar Tingsryd: Simon Norberg

Statistik: Karlskrona - Tingsryd