Första trean äntligen i hamn för Västervik

26 oktober 2018 21:55

Västervik plockade säsongens första trepoängare efter att ha bortavunnit mot Pantern.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Det dröjde till den tolfte matchen - men då kom äntligen säsongens första trepoängare för Västervik. Smålänningarna bortavann med 4-3 mot Pantern.

Segern grundlades i mittperioden där Västervik sköt tre raka mål och skaffade sig ett 4-1-överläge.

Jacob Bjerselius dunkade in 2-1 mitt i mittperioden. Drygt fyra minuter senare så snärtade Darren Nowick in 3-1 och i andra periodens sista minut så petade Alexander Lindqvist Hansen också in 4-1.

Pantern sköt två reduceringsmål i sista perioden - men kom inte närmare än så. Malmölaget fick därmed se sin segersvit ta slut - och den stannade vid fyra raka segrar.

Västervik har vunnit tre av de fyra senaste matcherna, men två av segrarna har kommit först efter straffar.

PANTERN - VÄSTERVIK 3-4
Periodsiffror: 1-1, 0-3, 2-0
Skott: 34-37

Målskyttar Pantern: Andreas Heier, Villiam Haag, Robin Dahse

Målskyttar Västervik: Niklas Enberg, Jacob Bjerselius, Darren Nowick, Alexander Lindqvist Hansen

Statistik: Pantern - Västervik