Tingsryd
TAIF

Ny vändning och ny seger för MODO

5 oktober 2018 21:25

För andra matchen i rad vände MODO ett tvåmålsunderläge till seger - och kunde till slut vinna med uddamålet mot Tingsryd.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

I onsdags vände MODO ett 0-2-underläge till en 4-2-seger mot Karlskrona.

Under fredagskvällen gjorde MODO samma sak igen. Laget hamnade i ett 0-2-underläge på hemmaplan mot Tingsryd, men lyckades vända till en 4-2-ledning och vann till slut med 4-3.

Tingsryd sköt sina båda mål på två och en halv minut i början av den andra perioden (Kim Tallberg och Daniel Ljunggren målskyttar), men svaret från MODO kom snabbt. Patrik Karlkvist gjorde 1-2 efter en smörpassning av Tobias Enström och Henrik Björklund pricksköt 2-2.

Innan den andra perioden tog slut så fick Magnus Häggström också in 3-2 - och i början av den tredje perioden sopade Lukas Wernblom in en retur fram till 4-2. Tingsryd kom inte närmare än en reducering av William Romfors.

MODO fortsätter därmed att gå starkt och har inlett säsongen med fem segrar på sex matcher.

Tingsryd väntar alltjämt på säsongens första seger - och har inlett hösten med sex raka uddamålsförluster.

MODO - TINGSRYD 4-3
Periodsiffror: 0-0, 3-2, 1-1
Skott: 26-22

Målskyttar MODO: Patrik Karlkvist, Henrik Björklund, Magnus Häggström, Lukas Wernblom

Målskyttar Tingsryd: Kim Tallberg, Daniel Ljunggren, William Romfors

Statistik: MODO - Tingsryd