Karlskrona
KHK

Lagkaptenen sköt Karlskrona till ny seger

23 september 2018 17:45

Lagkaptenen Marcus Paulsson klev fram och sköt segermålet när Karlskrona vann det heta mötet mot Tingsryd på bortaplan.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Karlskrona vägrar att förlora.

Efter att ha vunnit alla matcher under försäsongen och premiären mot Västerås så blev det också seger i den tuffa bortamatchen mot Tingsryd.

Lagkaptenen Marcus Paulsson klev fram som den stora matchvinnaren i 3-2-viktorian.

Tingsryd ledde med 2-0 efter knappt nio minuter sedan Kim Tallberg och Hannes Johansson målat, men Karlskrona utjämnade innan den första perioden var över genom mål av Josef Ingman och Matt Carey. Paulsson klev sedan fram mitt i den andra perioden och tryckte in 3-2-pucken - vilket också blev matchens sista mål.

Robin Johansson, som höll nollan i premiären, gjorde en ny stark insats i KHK-kassen och motade 22 av 24 skott.

Tingsryd har inlett säsongen med två uddamålsförluster.

TINGSRYD - KARLSKRONA 2-3
Periodsiffror:2-2, 0-1, 0-0
Skott: 24-29

Målskyttar Tingsryd: Kim Tallberg, Hannes Johansson

Målskyttar Karlskrona: Josef Ingman, Matt Carey, Marcus Paulsson

Statistik: Tingsryd - Karlskrona