Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Timrå
TIK

Freddan inför den direkt avgörande matchen

5 april 2018 12:50
Inför match

Timrå låg i brygga och hade 3-1 i matcher. Experterna tappade hoppet om laget och samtliga var tvärsäkra på att Timrå en match senare skulle spela vidare i HockeyAllsvenskan. Ett par dagar och två matcher senare är det utjämnat - Timrå vände 3-1 till 3-3 och nu har vi en direkt avgörande match nere i Karlskrona där vinnaren spelare i SHL och förloraren spelar i HockeyAllsvenskan.


Timrå har så här långt stått för en helt makalös säsong som nu kommer att summeras med en sista match. En match som innebär otroligt mycket då det är spel i SHL eller HockeyAllsvenskan som står på spel.

Här hemma i NHK Arena har vi haft ett otroligt bra publikstöd genom hela direktkvalet som gett spelarna en energi och spelglädje som inte går att jämföra med något annat. Vi har även haft ett otroligt bra stöd nere i Blekinge och vi kommer att ha stöd även imorgon! Timrå IK Supporterklubb har lyckats fylla tre bussar med hela 150 personer som kommer att åka ner. Sen så har vi fått höra att det är en hel del andra supportrar utifrån medelpad som även kommer att ta sig till NKT Arena imorgon. Vi kommer med andra ord få bevittna ett helt makalöst stöd även imorgon.

Nu är det som sagt vinna eller försvinna som gäller och vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgonens samling.

Se även gårdagens grymma Tifo som Timrå IK Supporterklubb anordnade och arbetade under hela dagen för att få till!