Hemma
Timrå
TIK
Borta
Karlskrona
KHK

Freddan inför hemmamatchen mot Karlskrona

26 mars 2018 16:12

Direktkvalet till SHL drog igång i söndags då Timrå gästade Karlskrona. Väl där var det en tillknäppt tillställning som krävde förlängning innan lagen kunde skiljas åt. Tyvärr var det Karlskrona som kunde dundra in segermålet tidigt in i förlängningen men matchen gav ett tydligt tecken på att Timrå definitivt kommer att vara med och tävla. 


Timrå var det bättre laget i stora delar av matchen och med en storpublik i ryggen hemma i NHK Arena kan laget säkerligen dra till ännu en växel för att revanschera sig från söndagens match.

Nu är det som sagt en ny match på tapeten där Timrå som bekant har en revansch att plocka. Sittplatserna i arenan är näst intill slutsålda och det är ett hungrigt lag som tar emot Karlskrona.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson som hade några synpunkter på lagets spel men endå var ganska nöjd med att laget kunde visa styrka mot ett SHL-lag.

 

OBS!! Kom i tid till morgondagens match då vi räknar med mycket folk. Vi har uppdaterat våra rutiner samt satt upp gratisbussar mellan Sundsvall och NHK Arena för att minska på trycket på parkeringen men för säkerhets skull bör du åka i tid till arenan. Läs mer om våra gratisbussar här