Herrlagets kaptener är utsedda

13 september 2022 16:00

Med 17 dagar kvar till seriepremiären är det dags att presentera herrlagets kaptener för säsongen 2022/23.


Huvudtränare Eric Karlsson om valet av säsongens kaptener.
-Det är fyra fantastiska killar där hjärtat bultar för Karlskrona HK. De har alla en historia i föreningen och brinner innerligt för att vi som lag ska bli bättre varje dag. Vi i ledarstaben är glada och tacksamma att ha denna Kaptensfyra att leda laget.

Lagkapten

Alexander Bergström
-Alexander Bergström har stor erfarenhet från högsta nivån. En öppen, ärlig och rak människa som är väldigt duktig på att få människor med sig både via vad han säger, beter sig och han går i bräschen.

Assisterande lagkapten

Mikael Roslund
-Mikael Roslund var kapten ifjol och ledde laget på ett väldigt bra sätt. Alltid påkopplad och tävlar hårt. Förändringen med Bergström som kapten och Roslund som assisterande har känts naturligt för alla inblandade och har skett via en öppen dialog. Vi vill att Roslund oavsett bokstav ska fortsätta vara den han är och driva laget.

Assisterande lagkapten

Filip Cruseman
-Filip Cruseman är en riktig vinnarskalle, det finns bara ett läge och det är 100%. Han ställer krav på sin omgivning och vågar säga vad han tycker och tänker.

Assisterande lagkapten

Jesper Solomon Frisell
-Jesper Frisell är en KHK-produkt som är otroligt seriös och noggrann. Leder truppen via sin professionalism och driv varje dag.

Alexander Bergström om uppdraget som lagkapten
-Det känns väldigt roligt och häftigt att vara kapten i KHK i år. Jag har spelat här ett tag och bott här och hejat på KHK ganska länge, vi har lärt känna väldigt mycket folk runt om laget, på läktaren och i stan så det känns väldigt inspirerande att göra någonting bra med det. Sen har det växt fram ju längre jag har fått vara med den här gruppen av spelare och ledare att jag gärna också är kapten för och med dom.

-Jag gillar verkligen hur laget ser ut och hur pass bra träningarna är. Kan vi hålla uppe det så kommer vi bara bli bättre och bättre under säsongen. Det är en intensiv tävlan internt och samtidigt är det ett väldigt avslappnat gäng utanför isen så jag ser mycket positivt på säsongen som kommer. #22

Höstens spelchema med träningsmatcher och grundseriematcher hittar ni här.

Säkra din plats i arenan, boka ditt säsongskort idag.