Mindre än 800 stycken sittplatser kvar till försäljning!

18 september 2019 16:56

Äntligen! På fredag är det äntligen seriepremiär i HockeyAllvenskan. Intresset är stort och vi räknar med en kokande NKT Arena när våra hemmahjältar tar sig an Björklöven. Matchen börjar kl 19:00 men det är action i arenan från 17:00 när entrédörrarna öppnar. Kom i tid.


Har du inte redan biljett till matchen är det hög tid att besöka någon av våra ombud City Gross, Ica Maxi Karlskrona eller Ica supermarket Jämjöhallen alternativt surfa in på https://khk.ebiljett.nu.
Vid lunchtid på onsdagen fanns mindre än 800 stycken sittplatser kvar till försäljning.
-Det har varit bra tryck på biljettförsäljningen, vi märker att intresset är stort. Det syns även på förköpsbiljetterna till kommande derbymatcher, säger Jenny Lennarthsson i Karlskrona HK.

Till fredagens premiär är både entrébaren, Puckat och kioskerna laddade med både tilltugg och dryck för allas smaker. Det är fullt drag i entrébaren där du kan ladda upp inför matchen med tränarintervjuer och du kan även rocka loss till kvällens musik. Entrébaren är en av Karlskronas största mingelyta och vi vill att du ska vara med på festen!

Du vet väl att du kan åka med Blekingetrafiken till och från hemmamatcherna i NKT Arena? Läs mer på: https://blekingetrafiken.se/din-resa/evenemangstrafik/hockeybussen/.

Efter en lång försäsong är det äntligen dags för seriepremiär. Nu samlar vi kraft och laddar upp inför fredag och tillsammans ska vi ordna en härlig premiärfest!

Passa på och besök vår sida "Gå på match" för mer information om våra hemmamatcher. https://www.khk.se/publik/ga-pa-match

Vi ses i NKT Arena!