Skövde IK gästar på lördag - nedsläpp 18.00

15 februari 2022 13:00

På lördag är det dags för ny hemmamatch. Skövde IK gästar och pucken släpps 18.00. Skaffa dina biljetter idag!


KHK vs Skövde IK
Lördag 19 februari kl 18.00
NKT Arena Karlskrona

Viktiga poäng står på spel och det bästa vi vet är när ni är på plats och skapar tryck i NKT Arena. Spännande match mot Skövde IK väntar. Var på plats och stötta grabbarna - skaffa dina biljetter nu!

FÖRKÖP

Du kan snabbt och smidigt köpa dina biljetter genom förköp via nätet.
Köp biljett här —> https://www.nortic.se/dagny/show/129583

BOKA BORD I WIPEN

Hockey och mat är en oslagbar kombination! Ta med familjen, vänner eller kollegor. I WIP:en kan man avnjuta en smakrik buffé framdukad av Stars and Stripes.

Grillad kotlettrad med svampsås, kulpotatis, sallad, bröd och smör står på menyn. Hockeybuffén kostar 229 kr / person. Sista dag för bokning är kl 11.00, dagen innan match!

Boka bord här —> https://www.khk.se/boka-bord

SE MATCHEN PÅ WEBBEN

För dig som inte är på plats I NKT Arena går det utmärkt att köpa hem matchen via webben. Sändningen börjar 17.30 och innehåller inslag i form av spelarintervjuer, två färska tränar-intervjuer med senaste nytt och laguppställningen. Bänka er i tv-soffan och njut av en sändning som håller hög nivå.

Köp matchen här —> https://secure.sportsground.tv/code_shop.php?pid=11658

FASTTRACK PAY

I våra kiosker, WIPEN, loger och entrébar betalar du smidigast med FastTrack Pay. Lägg din beställning redan under matchen för att snabbt och smidigt kunna hämta den i pausen. FastTrack Pay finns i KHK-appen som du enkelt laddar ner där appar finns. Ladda gärna ner appen innan du besöker NKT Arena!

PROGRAMBLAD

Nu kan du få ditt programblad i din smartphone. Det enda du behöver göra är att ladda ner KHK-appen. Cirka 1,5 timme innan nedsläpp kan du klicka in i programbladet och få tillgång till rykande färskt hockeygodis direkt i din telefon. Givetvis finns laguppställningen med och vem är det som svarar på ”Fem snabba puckar” i denna matchen? Svaren hittar du i programbladet.

Varmt välkomna till Karlskrona HK och NKT Arena på lördag!