Karlskrona HK önskar alla en glad midsommar

21 juni 2018 16:00
Nyhet

Midsommar knackar på dörren och det känns skönt att vi iom dagens SILLY-träff har klart en trupp! KHK2.0 tar form på isen med en trupp som är ung och hungrig! Dessutom är ELITLICENSEN säkrad till kommande säsong!


Nu ska Miro gnugga fysen vidare så att gänget är redo för en krävande säsong på isen, Ove och teamet ska få ihop gruppen samt klura på hur spelidén med snabb hockey och hög press ska se ut och hur det kommer ut på isen. Känns bra!

Laget vid sidan av isen genomgår fortfarande förändringar men även i detta tar vi fart för framtiden med ett verksamhetsarbete som pågår för att få ihop klubben att tillsammans röra sig i en riktning som är framåt och uppåt. Detta kommer vi återkomma till i upptakten i augusti, men även här känns det lovande.

Årsmötet är avklarat och det är alltid trevligt med dialogerna som blir på årsmöte om vad som ligger bakom siffrorna och hur vi tänker framöver. Positivt att vi “kom tillbaka" och avslutade med dryga miljonen plus, det ger självförtroende för framtiden. Stort tack till er medlemmar som var där!

Slutligen fick vi precis beskedet av licensnämnden att vi har fått vår elitlicens för kommande säsong beviljad, härligt!

Nu tar vi helg!
Glad midsommar, Tobias Larsson