TACK FÖR I ÅR!

12 mars 2020 08:00

Vi vill tacka för allt stöd både på och utanför isen.


Säsongen är i hamn. Sen kan man ha olika känslor inför det faktum att vi faktiskt hade den där slutspelsplatsen i handen för att sedan tappa greppet. Men viktigast är trots allt att vi säkrade det HockeyAllsvenska kontraktet.

Det känns som vi har ifrågasatt i stort sett allt i vår verksamhet nu. Vänt på alla stenar. Vi gjorde en defensiv budget utan någon tro på ökade intäkter inför säsongen. Men framtidstron finns där hela tiden. Under säsongen har spännande tankar växt fram. Hur kan vi göra saker annorlunda? Vi såg juniorer kliva fram och ta plats på riktigt i A-truppen. Kan fler göra det?
En ny strategi tog form. Erik Belin kom in som sportslig koordinator och ett helikopterperspektiv som vid sidan av Patric Larssons fingertoppskänsla gör att vi vågar börja drömma. Nu bygger vi för framtiden. Vi sätter mål med verksamheten som inte bara är ekonomiska. Vi ska ta en position bland de 6 främsta nästa säsong för att säkra slutspel i det nya seriesystemet. Vi ska börja hota uppåt. Då kan allt hända.

Sen måste allt gå hand i hand med publik och partners. Vi kan inte göra det själva. Men tillsammans bygger vi laget.

Jag vill rikta ett stort tack till alla er som ställt upp och engagerat er i KHK under den gångna säsongen. Tack för alla positiva ord. Alla glada tillrop. Det är så mycket värme i den här klubben.
Tack till våra fantastiska fans och så klart Blackbugs som står vid vår sida i med och motgång, tack till våra partners som ger oss förutsättningar. Tack till spelare, ledare, personal och volontärer som skänker vår verksamhet liv och framtidstro hela vägen från ungdomslagen upp till våra seniorlag.