TV: Mattias Karlsson nominerad i Veckans Mål

12 mars 2018 14:00
Nyhet

Precis som tidigare år kommer SHL.se bjuda på veckans snyggaste mål och räddningar. Var med och påverka så kan just din favorit bli den som senare i vår tar hem pris på SHL Awards.


Varje måndag tar redaktionen för SHL.se fram de fem snyggaste målen från veckan som gått. Sen är det upp till dig som besökare att rösta på din favorit av de fem kandidaterna. Endast vinnaren i varje omröstning kommer att räknas, och vinnaren kommer att placeras i en tabell som baseras på antalet röster.

Allt eftersom veckorna går kommer tabellen fyllas på med nya vinnare och efter de 22 avsnitten kommer vi ha en full tabell. Endast de sex veckovinnarna med flest antal röster kommer att gå vidare direkt till slutspel.

De resterande två slutspelsplatserna kommer att tillsättas efter att fyra utvalda kandidater som inte direktkvalificerat sig till slutspel gjort upp i åttondelsfinal.

De åtta kandidaterna i respektive kategori kommer sedan att slåss mot varandra i ett hett slutspel om att bli årets vinnare och finalomröstningen om årets mål och årets räddning går av stapeln under livesändningen av SHL Awards.

Klicka här för att komma till omröstningen.