Fjärde raka vinsten på försäsongen

4 september 2018 22:45
Nyhet

På tisdagskvällen kom fjärde raka segern på försäsongen när man besegrade seriekonkurrenten Västerviks IK i NKT Arena Karlskrona med 3–2.

KHK började matchen starkt och redan efter ett par minuter kämpade man till sig ett powerplay, ett powerplay som skulle resultera i 1-0 till hemmalaget genom August Nilsson efter 6:37.
Dock blev glädjen kortvarig när Västervik tog chansen att kvittera redan 40 sekunder efter ledningsmålet. Västervik jobbade sig in i matchen och vann skotten i första perioden med 12-14.

Den andra perioden var dryga minuten spelad när Västervik tappar puck i uppspelsfasen och Viktor Liljegren kan servera Marcus Paulsson som ger KHK ledningen med 2-1.
Skotten i den andra perioden skrivs till 10-6.

I slutakten av matchen är det KHK som tar över och pressar på för ytterligare ett mål. Utdelningen kommer så småningom när Matt Carey jobbar åt sig pucken i offensiv zon och levererar en öppnande passning till Daniel Norbe som sätter 3-1 precis under ribban.
Västervik lyckas reducera till 3-2 men kommer inte närmare och KHK tar sin fjärde raka seger på försäsongen. Skotten i tredje perioden blev 13-9 och totalt för matchen 35-29.

Nästa träningsmatch spelas i Soft Center Arena den 7 september mot KRIF Hockey.