Företagssäljare till Karlskrona Hockey

4 april 2022 10:40

Gillar du att sälja och jobba i ett högt tempo i en spännande miljö?


Gillar du mötet med kund, att få göra samhällsnytta och att få styra mot mål på samma gång? Att kombinera en samhällsinsats och att jobba med försäljning är en unik möjlighet för rätt person.

Om jobbet
Vi söker en företagssäljare som skall vara självgående och utåtriktad. Du kommer arbeta aktivt med både befintliga kunder samt prospekts. Du kommer jobba i Sydostregionen och ha en försäljningsbudget. Detta är ett omväxlande och självständigt arbete där DU driver säljprocessen. Resultatansvar med tydliga mål ingår i tjänsten och du rapporterar direkt till ledningen.

Vem vi söker
Du har dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B), viljan och förmågan att utveckla verksamheter, affärer och nå uppsatta mål. Du brinner för att arbeta med försäljning.

Som person är du prestigelös, självgående och drivs av att vinna. Du är skicklig i att uttrycka dig i tal och skrift och har en stor portion av mod. Du har en god social förmåga och är en duktig nätverksbyggare och har du goda relationer med företag i regionen är det mycket meriterande. Du har relevant utbildning inom försäljning, marknad, kommunikation etc.

I rollen som företagssäljare hos vår kund ser vi att du är representativ och skicklig i det personliga mötet. Du är extrovert med en positiv energi och trivs med att arbeta värderingsstyrt.

För den här tjänsten är B-körkort ett krav.

Skicka in din ansökan till: [email protected]

Sista ansökningsdatum: 30 april