Andra segern på finlandsäventyret

24 augusti 2018 20:20
Nyhet

I den andra träningsmatchen i Finland besegrade man på fredagskvällen Peliitat. Matchen slutade med en klar seger för KHK med 1-6 (0-2, 1-1, 0-3).

I onsdags besegrades finska liigalaget KalPa med 1-3 och ikväll ställdes man mot Peliitat som huserar i den finska andraligan.
KHK gick segrande ur kampen med klara 1-6.

KHK tog direkt tag i taktpinnen och redan efter ett par minuters spel hade bortalaget tagit ledningen genom Niklas Johansson.
Med drygt halva perioden spelad kunde KHK utöka ledningen genom Axel Sundberg och man gick till pausvila med 0-2 på tavlan.

Peliitat reducerade i den andra perioden men KHK skulle återigen utöka ledningen när Marcus Paulsson satte 1-3 i boxplay.

I inledningen av den tredje perioden var det dags för Johan Schreiber att sätta pucken i nätmaskorna fram till 1-4. Drew Paris dundrade in 1-5 och Kyle Osterberg kunde avsluta målskyttet i slutskedet av matchen med KHK:s sjätte mål för kvällen.

Nu vänder grabbarna hem till Sverige och Blekinge igen. Nästa träningsmatch spelas i NKT Arena Karlskrona den 4 september och för motståndet står seriekollegan Västervik.