Idag är det mörker, men imorgon börjar en ny resa...

6 april 2018 23:45
NYHET

Jag vill börja med att ödmjukt tacka alla våra fans, partners och volontärer för ert stöd under den gångna säsongen!


Detta är otroligt tungt efter att sporten gick in i säsongen med en ambition att ta sig till slutspel. Idag är inte dagen att analysera utan idag är det bara mörker, och analysen får komma senare.

Detta kommer att innebära en enorm omställning för oss som organisation och påverkar personal, spelare, ledare, volontärer och hela vår ungdomssida. Därför ber vi om några dagars tid för att kunna genomföra den aktionsplan vi har tagit fram som börjar med det interna arbetet att rulla igång handlingsplaner kring våra verksamhetsdelar. Tills vidare hänvisas alla frågor om vad detta innebär för vår organisation till undertecknad.

Vår tanke är naturligtvis att vi ska klara att landa i HA, förvisso stukade, men vid liv, och där kunna vända den idag mörka situationen till en kraft som ger oss ny energi och styrka. Vi har tagit stora kliv i vår utveckling på ungdomssidan upp till J20, och det gäller att fortsätta detta arbetet och att även ha en hållbarhet i ekonomi och organisation. Vi har gjort en otrolig resa på kort tid. En resa att vara stolt över.

Idag är det mörker, men imorgon börjar en ny resa...

Det är VI som är KHK!

Tobias, ordförande Karlskrona HK