Ove och Patric lämnar besked i tränarfrågan.

4 april 2019 20:25

Ove Molin och Patric Larsson har idag träffats och diskuterat tränarfrågan för Karlskrona HK.


Ove Molin värvades till Karlskrona våren 2015 från Brynäs IF för rollen som assisterande tränare när SHL-avancemanget var avklarat. Efter en säsong i klubben tog han över rollen som huvudtränare och har lett laget fram till och med årets säsong.

Karlskrona Hockeys sportchef Patric Larsson:
-Ove Molin väljer att gå vidare till andra uppgifter och vi i Karlskrona Hockey vill tacka för allt Ove gjort. Han är en fantastisk människa och vi önskar honom lycka till i framtiden.

Fyra säsonger blev det i klubben och Ove summerar tiden i Karlskrona.
-Jag har haft fyra fantastiska år i Karlskrona med allt vad det innebär från hockey till att familjen har trivts otroligt bra. Vi har blivit väl omhändertagna från första till sista dag.
KHK är en otroligt varm och fin klubb med mycket hjärta. Detta är det tuffaste beslutet som jag har tagit i mitt arbetsliv.
I min nya tränarroll väntar helt andra arbetsuppgifter med mycket fokus på spelarutveckling vilket jag känner mig trygg med. Det känns lätt att hoppa in och en trygghet för familjen att ha säkrat framtiden i fyra år framöver.

Alla inom och runt Karlskrona HK vill tacka Ove Molin för allt han har bidragit med under den tid han har representerat klubben och hoppas att vi får återse honom i organisationen någon gång i framtiden.