Hej vänner!

24 april 2020 17:40

Rapport från Styrelsen: Omtumlande dygn och mycket arbete. Efter vår kommunikation igår på hemsidan & till medlemmar har intresset från media och supportrar varit stort. BLT, SVT, Expressen med flera har publicerat artiklar och intervjuer. Läs mer...


Stödet från er supportrar och medlemmar har varit fantastiskt! Vi är många som fått hejarrop och positiva kommentarer i olika sociala medier. Vi har också fått flera förslag på olika insamlingar för att stötta föreningen.

Vi från styrelsen är väldigt tacksamma för allt stöd. Vi kommer att återkomma om eventuella inititativ kopplat till insamlingar osv när det är rätt tid för det. (Vilket förhoppningsvis är inom kort).

Gällande kommunikation med partners & kommun har vi konstruktiva dialoger.
Vi väljer att inte kommentera dessa diskussioner vidare i media tills vidare.

Så fort vi har information att delge kommer vi göra det på hemsidan samt till er medlemmar. På så sätt styr vi från klubben kommunikationen, och inte media, istället för tvärtom.

Vi i styrelsen fortsätter arbetet, även ikväll och i helgen. Vi planerar intensivt för vad som ska hända närmsta veckan. Vi jobbar med några olika scenarier framåt.

Så, håll ut, vi lovar att vi kommer kommunicera förändringar här.

Hoppas ni alla får en skön helg, och ta hand om er i dessa Corona-tider!

Styrelsen genom
Andreas Kristensson
Kapitaliseringsgruppen