Drömstart och tredje raka segern för KHK

31 oktober 2018 22:10

Karlskrona fick en drömstart mot Tingsryd med en tidig tvåmålsledning. Det höll hela vägen ut och KHK plockade tredje raka segern.

Karlskrona fick en drömstart på matchen mot Tingsryd och kunde till slut vinna med 4-1 och därmed ta tredje raka segern.

Redan efter knappt tre minuter så kunde Daniel Norbe göra 1-0 i powerplay. Linus Karlsson slog en vacker passning och Norbe hade bara att stöta in trissan i tom bur. Knappt en och en halv minut senare så agerade Nick Pageau kylig servitör när han spelade in pucken framför mål där Jörgen Karterud obevakad kunde peta in 2-0.

August Nilsson frispelade sedan Marcus Paulsson som vackert lirkade in 3-0 i början av den andra perioden. Paulsson fick därmed bli målskytt i sin hundrade match med KHK - och gjorde dessutom mål för fjärde matchen i följd.

Axel Sundberg avslutade KHK-målskyttet med sitt 4-1-mål i den tredje perioden.

Karlskrona hade starkt målvaktsspel av Arvid Holm som motade 28 av 29 puckar och noterade en räddningsprocent på 96,6 %.

Tingsryd har det fortsatt tungt och har bara vunnit en av de sju senaste matcherna.

KARLSKRONA - TINGSRYD 4-1
Periodsiffror: 2-0, 1-1, 1-0
Skott: 29-29
Målskyttar Karlskrona: Daniel Norbe, Jörgen Karterud, Marcus Paulsson, Axel Sundberg

Målskyttar Tingsryd: Simon Norberg

Statistik: Karlskrona - Tingsryd