KHK ställs mot Vimmerby HC

20 mars 2022 12:45

Valen till kvartsfinalerna avgjordes under söndagen och KHK:s val av motståndare föll på Vimmerby HC.


Karlskrona och Vimmerby har följts åt under säsongen och placerade sig på andra (VHC) respektive tredje (KHK) plats i tabellen när grundserien var avslutad.
Under hösten möttes lagen dessvärre bara en gång på isen och då stod KHK som segrare i Vimmerby ishall.

I Allettan Södra har lagen mötts tre gånger och KHK har stått som segrare i två av de tre fighterna, båda på bortaplan.

Nu ställs lagen mot varandra i en serie i bäst av tre matcher där den första matchen spelas nu på tisdag klockan 19:00 i Vimmerby Ishall. Returmötet spelas i NKT Arena Karlskrona på fredag den 25/3 klockan 19:00 och eventuellt avgörande match spelas på lördagen, även den i NKT Arena Karlskrona med matchstart 16:00.

Övriga kvartsfinaler spelas enligt följande:

Boden - Wings
Väsby - Lindlöven
Surahammar - Huddinge
Mariestad - Halmstad
Kalix - Piteå
Karlskrona - Vimmerby
Dalen - Strömsbro
Borlänge- Visby/Roma

Lösbiljetter
Måndagen den 21/3 klockan 09:00 släpper vi biljetterna till fredagen och lördagens match som lösbiljetter till allmänheten.
Du köper dina biljetter via biljettförsäljningen, klicka här.

Säsongskortsinnehavare
För säsongskortsinnehavare reserverar vi platserna till och med onsdag 23/3 klockan 23:59 där ni får en länk till ert registrerade mobilnummer eller mailadress med erbjudande att köpa er plats i ett paket som omfattar båda matcherna (håll utkik i er mail).

Om kvartsfinalserien är avgjord redan efter fredagens match kommer vi återbetala lördagens match till alla som köpt den (inkl. säsongskort).

SÄNDNING AV MATCHERNA

Hemmamatcherna kommer att sändas i samarbete med Nordic Frames på khk.se som våra tidigare matcher under säsongen.

BOKA BORD I WIPEN

Hockey och mat är en oslagbar kombination! Ta med familjen, vänner eller kollegor. I WIP:en kan man avnjuta en smakrik buffé framdukad av Stars and Stripes.

Grillad kycklingfilé med maderiasky, serveras med potatisgratäng, sallad, bröd och smör står på menyn. Hockeybuffén kostar 229 kr / person. Sista dag för bokning är kl 11.00, dagen innan match!
Boka bord här —> https://www.khk.se/boka-bord