• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

KHK I SAMHÄLLET – vi vill göra skillnad

Karlskrona HK:s CSR-initiativ tog sin början inför vårt första år i SHL som ett led i klubbens hållbarhetsstrategi. Projektet ”KHK i samhället” fick ett väldigt positivt mottagande och genomslag. KHK vill arbeta långsiktigt med att ge tillbaka, påverka vår omgivning på ett positivt sätt och göra skillnad. Vi ser oss som CSR-entreprenörer med människan och ishockeyn i centrum.

Som ett led i utvecklingen av ”KHK i samhället” kunde vi inför årets säsong och genom vår CSR-partner FHC, erbjuda en ishockeyupplevelse från en av arenans loger vid fjorton tillfällen under säsongen. Denna fantastiska möjlighet använder vi för att ge barn och ungdomar, som inte har samma förutsättningar som andra, att se en SHL-match.

KHK har hittills under denna SHL-säsong haft barnkliniken, korttidsboende, barn och ungdomar med handikapp och ensamkommande flyktingbarn som gäster.

I samverkan med FHC så medverkar fler KHK-partners genom att i denna unika ishockeyupplevelse erbjuda barnen och ungdomarna mat och dryck, snacks och givetvis en KHK-halsduk så att de kan heja på laget. Våra medverkande partners blir under matchen presenterade som ”Kvällens hjälte”.

KHK – mer än bara hockey!

Senaste nyheter

Fler nyheter