MIF

KHK föll tungt mot Malmö

24 november 2015 22:57

Kvällens match blev en dyster historia för KHK.

Första perioden präglades av utvisningar för hemmalaget där första utvisningen kom med drygt 2:30 på tavlan.
Efter ytterligare 20 sekunder under i sitt första powerplay skulle gästerna skaffa sig övertaget genom Mattias Persson som slog in en retur framför Linus i målet.
Kvällens andra mål även det signerat Malmö skulle falla med 05:59 på tavlan efter styrning av Peter Mueller.
Återstoden av perioden skulle ryckas sönder av utvisningar för hemmalaget och man kunde inte få till något konstruktivt spel.

I andra perioden lyckades man hålla sig från utvisningsbåset och perioden var överlag jämnare även om det var Malmö som kontrollerade matchen.

Tredje perioden slutade 0-1 till Malmö efter mål i tom bur med halvminuten kvar på tavlan.
Dessförinnan hade KHK ett par klara lägen att reducera men pucken ville inte leta sig in bakom Jonas Gunnarsson. Närmast var Henrion som prickade stolpen. En puck var över mållinjen men blev helt korrekt bortdömt för hög klubba framför mål.

Nya tag på torsdag när Örebro kommer på besök i Movembermatchen.