KHK OPEN i golf avgjordes i helgen på Trummenäs GK i Karlskrona.

16 augusti 2018 08:40
Nyhet

KHK OPEN är fortfarande en av Sveriges största lagtävlingar i 4-manna scramble och lockade i vanlig ordning fullt startfält med 300 amatörgolfare, sponsorer och hockeyprofiler.


Årets upplaga såg länge ut att klara sig från åska och regn, men ett kraftigt skyfall gjorde att tävlingsledningen beslutade att avbryta tävlingen på grund av åskväder. Tävlingen återupptogs efter en halvtimmes avbrott och kunde ändå genomföras med bravur.

Trots vädret så bjöds det på mycket bra golf. Bäst av de tre lagen från KHK:s A-lag placerade sig Team Miettinen, med Arto Miettinen, Ove Molin, Joakim Axelsson och Linus Molin på en 22.e plats med 58 poäng.

Vinnare av KHK OPEN 2018 på 54 poängblev lag Sandberg/Engström med Erik Engström, Henrik Engström, Vilhelm Sandberg och Fredrik Sandberg. Fredrik Sandberg är i vanliga fall sälj och marknadschef i Växjö Lakers som tyckte det var olyckligt och tråkigt att KHK och Lakers inte spelar i samma serie 2018, men hoppades att vi spelar i SHL snart igen.

KHK vill tacka följande sponsorer:
Råbergsbil, Jämjöhallen, Karlskrona Möbler, OKQ8 i Nättraby, ICA Borgholm, P & B Golf och Stadium i Karlskrona

KHK vill rikta ett speciellt tack till:
Trummenäs Golfklubb, banpersonal , klubbchef Jan-Erik Andersson med fru Ann-Helen samt alla volontärer på Trummenäs Golfklubb för ett enastående arbete i samband med KHK OPEN 2018.

Resultatlista finns på:
http://www.trummenasgk.se/git/competition/?guid=1372749&fwid=10212

Mer om tävlingen:
http://www.trummenasgk.se/se/klubben/nyhetsarkiv/khk-open-1