Reka Partos har förlängt med KHK

13 september 2017 09:00
Nyhet

Reka Partos som värvade till KHK inför förra säsongen är överens med klubben om förlängning även för säsongen 2017/2018.


Vi var överens med Reka redan i våras innan serien slutade om en fortsättning och vi är glada för att hon väljer detta. Reka är en hårt arbetande svårforcerad back som på schysst sätt satt respekt hos motståndarna, hon gör alltid sitt yttersta till 100%. Valet Reka med flera gör, är bevis på att vi gör rätt saker, säger tränare Conny Olausson.

Reka har erfarenheter från internationellt landslagsspel och är ordinarie back i ungerska landslaget som har en bra utvecklingskurva, nedan presenterar hon lite om sig själv.

Beskriv dig själv som hockeyspelare?
Jag är ett hårt arbetande försvarare som gillar att kämpa för att vinna pucken i hörnen och letar alltid efter det bästa alternativet att passa.

Varför valde du KHK?
Jag gillar verkligen laget och folket i KHK. Klubben har en riktigt bra atmosfär och jag tror att spelarna har en bra chans att förbättra sig inte bara som en hockeyspelare utan också som en person.

Vad är säsongens mål?
Målet som jag vill uppnå under säsongen individuellt är att förbättra både mig själv och laget. Självklart är målet att nå kvalspel och vinna det.

Vad gör du när det inte är hockey?
Förutom hockey tycker jag om att läsa, titta på filmer eller träffa med mina vänner men för att vara ärlig har jag en ganska komplex personlighet så jag gillar att göra en hel del saker.

Bästa hockeyminne?
Jag har egentligen inte ett favorithockeyminne kanske det inte hänt än.

Reka Partos på eliteprospects.com