26 februari 2021 21:27

Efter en heroisk insats senast mot Dalen, då KHK fixade poäng med tio juniorspelare i laget, väntade denna kvällen Huddinge på bortaplan.

Även till denna drabbning saknades många ordinarie spelare pga sjukdom/skada. Hela 11 juniorspelare fanns i laguppställningen.

Period 1

I första perioden visade Karlskrona att man kommit till Huddinge för att försöka ta poäng.
Visst blev det en del misstag från KHK, men samtidigt var man kreativa framåt. Karlskrona hade också ett par riktigt vassa chanser i perioden. Men det var ändå Huddinge som skulle göra periodens enda mål. Efter 10.41 får Huddinge chansen i powerplay. Trettiotre sekunder senare smäller hemmalaget in 1-0. Det var också ställningen i halvtid. Lite surt då KHK var det lite bättre laget I perioden.
Skott: 11-11

Period 2

Andra perioden såg två lag som bytte chanser med varandra. Ena stunden var Huddinge det lite bättre laget och i nästa Karlskrona.
Några mål fick vi inte se från något av lagen. Totalt sett var hemmalaget något vassare.
Skott: 17-6

Period 3

Tredje akten såg ett Karlskrona som jagade och jagade. Men på andra sidan fanns ett defensivt skickligt Huddinge som stängde ner alla ytor. Visst hade KHK chansen att få in en kvittering flera gånger. Bland annat i slutet av matchen när man tog ut målvakten. Det skulle inte hjälpa, då det inte blev fler mål I matchen.
Skott: 5-5

Sammanfattning: Unga KHK gör en ny bra insats. Ser man på hela matchen kunde det lika gärna blivit 0-1.
Huddinge spelar taktiskt mycket smart. Hemmalaget är bara att gratulera till tre poäng.
På söndag får KHK ny chans att ta revansch.

HUDDINGE IK - KARLSKRONA HK 1-0
Periodsiffror: 1-0, 0-0, 0-0
Skott: 33-22

Målskyttar Huddinge: Björn Jonasson