Ny hemmamatch imorgon när Mariestad BoIS gästar - nedsläpp 19.00!

25 januari 2022 15:00

Ny match i Allettan Södra när Mariestad BoIS kommer på besök. Pucken släpps 19.00!


KHK vs Mariestad BoIS HC
Onsdag 26 januari kl 19:00
NKT Arena Karlskrona

Onsdagens möte mellan lagen blir det första för denna säsongen. KHK placerar sig i skrivande stund på andra plats. Mariestad finner vi på en femte placering. Var på plats och stötta grabbarna - skaffa dina biljetter nu!

FÖRKÖP

Du kan snabbt och smidigt köpa dina biljetter genom förköp via nätet.
Köp biljett här —> https://www.nortic.se/dagny/show/129583

SE MATCHEN PÅ WEBBEN

För dig som inte är på plats I NKT Arena går det utmärkt att köpa hem matchen via webben. Sändningen börjar 18.30 och innehåller inslag i form av spelarintervjuer, två tränar-intervjuer med senaste nytt och laguppställningen. Bänka er i tv-soffan och njut av en sändning som håller hög nivå.
Köp matchen här —> https://secure.sportsground.tv/code_shop.php?pid=11661

FASTTRACK PAY

I våra kiosker, WIPEN, loger och entrébar betalar du smidigast med FastTrack Pay. Lägg din beställning redan under matchen för att snabbt och smidigt kunna hämta den i pausen. FastTrack Pay finns i KHK-appen som du enkelt laddar ner där appar finns. Ladda gärna ner appen innan du besöker NKT Arena!

PROGRAMBLAD

Nu kan du få ditt programblad i din smartphone. Det enda du behöver göra är att ladda ner KHK-appen. Cirka 1,5 timme innan nedsläpp kan du klicka in i programbladet och få tillgång till rykande färskt hockeygodis direkt i din telefon. Givetvis finns laguppställningen med och vem är det som svarar på ”Fem snabba puckar” i denna matchen? Svaren hittar du i programbladet.

INFORMATION OM NYA RESTRIKTIONER

De restriktioner som regeringen inför från och med onsdagen den 19 januari innebär en begränsning om max 500 besökare per sektion vid inomhusarrangemang. Här följer samlad information om sektionsuppdelningen. Denna begränsning är utöver de krav som finns med enbart sittande publik, max 8 personer i varje sällskap och 1 meters avstånd mellan dessa sällskap samt krav på vaccinationsbevis. Men detta gör också att vi har möjlighet att erbjuda ett begränsat antal biljetter utöver våra säsongskort och dessa biljetter släpps under dagen.

Med de nya restriktionerna som införs så kommer vi i första läget dela in arenan i två sektioner som kommer vara helt avskilda från varandra enligt de krav vi har på oss som arrangör. Det betyder att det som besökare inte går att röra sig mellan dessa två sektioner och att tillgången till WIP:en begränsas till sektion E, F, G, H & I.

Sektion 1
Denna sektion omfattar A, B, C, J & K samt klackläktare och Norra stå. Besökare på dessa sektioner har tillgång till egen kiosk och toaletter på västra långsidan. Observera att det inte går att besöka WIP:en från denna sektion.
Platserna för rörelsehindrade nås via entrén för Sektion 1.

Sektion 2
Denna sektion omfattar E, F, G, H samt I. Besökare på denna sektion har tillgång till egen kiosk på östra långsidan samt toaletter belägna i hörnet vid sektion I samt Puckat.

Kontroll av vaccinationsbevis sker i tältet utanför huvudentrén och därefter finns två separata ingångar för respektive sektion där huvudentrén är uppdelad efter den nya sektionsindelningen.

Säsongskort
Du som har säsongskort har fått en ny placering sedan tidigare och det är denna plats som fortsatt gäller inne i arenan. Har du säsongskort på sektion A, B eller C och önskar äta i WIP:en måste ni byta till en annan sektion innan besöket då man inte får blanda sektionerna enligt nuvarande restriktioner. Maila [email protected] för att få hjälp med detta.

WIP
Ska du se matchen från WIP:en eller äta innan matchen så hänvisar vi till entrén för sektion 2 (F, G, H & I).

Loger
För dig som besöker loger så hänvisar vi till entrén för sektion 1 (A, B, C, J & K).

Vi arbetar hårt för att följa alla regler och restriktioner som införts på kort tid kring matcherna och hoppas att alla våra trogna supporters har överseende med de eventuella olägenheter detta innebär. Men vårt fokus är att göra detta till ett tryggt och säkert arrangemang för dig som besöker NKT Arena.

Varmt välkomna till Karlskrona HK och NKT Arena imorgon!