Viktor Liljegren sköt två mål när Karlskrona vann

19 januari 2019 22:59

Viktor Liljegren både inledde och avslutade målskyttet när Karlskrona vann på hemmaplan mot Västervik.

Karlskrona plockade tredje raka hemmasegern efter att ha besegat Västervik med 5-2 i NKT-Arena Karlskrona.

Viktor Liljegren både inledde och avslutade målskyttet.

24-åringen sköt 1-0 redan efter 45 sekunder och spikade sedan slutresultatet till 5-2 genom att göra mål dryga minuten efter Västerviks 2-4-reducering i den tredje perioden.

Karlskrona, som också fick mål genom Joseph Jonsson, Niklas Johansson och Nick Pageau, hade fint målvaktsspel av Arvid Holm. Han motade 19 av 21 skott.

Västervik åkte på tredje raka förlusten - och fjärde raka förlusten på bortaplan.

KARLSKRONA - VÄSTERVIK 5-2
Periodsiffror: 2-1, 2-0, 1-1
Skott: 17-21

Målskyttar Karlskrona: Viktor Liljegren 2, Joseph Jonsson, Niklas Johansson, Nick Pageau

Målskyttar Västervik: Kellen Jones, Victor Öhman

Statistik: Karlskrona - Västervik