Våren har kommit!

2 maj 2016 08:41

Helgen, Valborg och 1 maj, har varit underbar. Solen och värmen har bjudit till och det känns att något nytt är på gång. Maj är en månad som bjuder in till att se framåt, startskottet på något nytt och sommaren väntar!


Karlskrona hockey går in i ett nytt verksamhetsår med en mer spännande A-lagstrupp än tidigare och Micke är inte färdig än. Dam, Junior och Ungdom är mer laddade än någonsin. Samtidigt har vi i helgen startat upp en ny struktur för förening och föreningens bolag. En satsning mot framtiden, vi skapar uthållighet, minskar skatterisker m.m. – enkelt uttryckt har vi nu de bästa förutsättningarna för att driva vår verksamhet.

Under säsongen 15/16 har vi investerat ca 4 miljoner i arenan, ytterligare 2 blir det kommande säsong. Vi har också investerat i tid för att etablera Arena Blekinge, samarbete med Polen m.m. Detta har kostat den gångna säsongen men vi hoppas se effekt av detta framöver. Inte minst vad gäller ett förbättrat samarbete med övriga hockeyklubbar och partners i Blekinge. Ja hela Blekinge är välkomna till Arena ABB i Karlskrona för att uppleva ishockey i världens tredje bästa liga!

Det som nu återstår är hårt jobb för att ta vara på dessa förutsättningar. Vi ska bygga en ännu bättre verksamhet oavsett om vi pratar Dam, Ungdom, Junior eller A-lag. Bolagiseringen i sig skapar ingen framgång, det är alla vi som är engagerade i KHK som gör skillnad!

Begreppet ”Det är vi som är KHK!” är viktigare än någonsin. Oavsett bolag eller förening så finns bara en utmaning för oss, att bygga ett starkare Karlskrona HK. Allt annat är underordnat!

Det kan trots allt vara bra att känna till vilken verksamhet som organiseras var.

Karlskrona HK

Föreningen KHK driver Dam-, Junior- och Ungdomsverksamheten. Medlemsavgifter är en intäkt i KHK, som medlem är du en del av vårt högsta beslutande organ – årsmötet för Karlskrona Hockey Klubb.

KHK Idrott AB

I detta bolag bedrivs vår A-lagsverksamhet. Kansli, spelare och organisationen runt vårt A-lag är anställda i Bolaget.

KHK Försäljning AB

Detta bolag driver vår restaurang och försäljning i kiosker, av mat och dryck i samband med våra event.

Vi har tagit ett steg mot framtiden, vår fortsatta resa börjar idag! Inga genvägar, hårt arbetet och tillsammans ska vi fixa underbara hockeyupplevelser för ungdomar/spelare, publik och fans.

Det är vi som är KHK!