KHK i samhället – Status för integrationsdelen

16 maj 2016 21:29

Integration 160511 – dag 7
I onsdags var det dags för andra träffen mellan ungdomarna och spelarna. På programmet stod bland annat ett fyspass med självaste Miro Zalar.


Det var ett spänt och lite nervöst gäng ungdomar som mötte upp utanför Blekinge Health Arena denna eftermiddag. Det spekulerades om vad detta med "fys" innebar, skulle man behöva göra armhävningar och situps eller skulle man behöva springa på tid?
För spelarna är detta vardagsmat, en till två träningar om dagen är standard, så för dem var det inga problem att hoppa upp på cykeln och följa Miros instruktioner.
Passet bestod av burpees, sprint och gång-tävling, och med lite blandade känslor och engagemang så gav killarna vad de kunde i olika grenarna. Det var riktigt härligt att se killarna i hop med spelarna. Speciellt gång-tävlingen drog ner en hel del skratt.

Efter ett svettigt pass var det dags för den mer allvarliga delen. Ungdomarna och spelarna satt ner i sina respektive grupper där det var dags att fylla i sina mål, aktiviteter och tidsplaner.
Det skrevs mål på både lång och kort sikt. Vissa mål skulle klaras av redan samma dag. Detta material ska killarna ha med sig och jobba med vid de resterande träffarna.

Nästa träff är på torsdag och då det står matlagning på schemat.

Karlskrona HK