PUCKAT – Bar & Burgare - Sjukt goda burgare!

20 januari 2018 07:30
Nyhet

Ny öppnar ”nya” Hamburgerian med ett helt unikt och nytt koncept och med namnet ”PUCKAT”!


På lördag har vi premiär för PUCKAT med DJ på plats. Sune är tillbaka i arenan och gästas av forna storspelarna Sverker Torstensson, Harri Rindell, Göran Svan och Nisse Jonsson. Håkan Loob är med på telefon.

Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap. Matchbiljett krävs för att komma in.

Det är Per-Ola & co på WIP som tagit initiativet och tagit fram konceptet ihop med KHK. Premiären blir till matchen mot Mora den 20/1.

Per-Ola Carlsson, VD på WIP, berättar om namnet "PUCKAT", konceptet och nya initiativet Synk Studio.
-När namnet ”PUCKAT” dök upp i mailkorgen och vi satt och gick igenom förslagen så var det liksom självklart! Under tiden vi jobbat med detta projekt har vi hela tiden sagt att det är helt "PUCKAT" att vi gör detta. De första idéerna som kom upp på hur vi vill göra var helt enkelt lite ”crazy”. Vi tog bort alla stolar och bord och skapade konstiga sittytor med OSB-skivor. Vi ville skapa en ”food truck” inomhus. Idéer om fyrkantiga hamburgare, en vegetarisk hamburgare som heter ”Cheeseburgare”. Vi ville skapa en klubblokal med dj-bås och skön musik. Vi har tagit ner en graffitikonstnär från Stockholm och satt prägel på stället. Vi inför ett snabbare sätt att beställa och betala, begränsar sortimentet till bara hamburgare och allt detta i en ishall. Och vi som har gjort detta är ett IT-bolag som normalt utvecklar mjukvara… som sagt, det hela är lite ”PUCKAT”! Konceptet och den grafiska designen är framtaget av Synk Studio som är en del av WIP, avslutar Per-Ola Carlsson.

Vi tackar WIP, Synk Studio och alla inblandande! Nu er vi fram emot premiären på lördag. Välkomna!

Det är VI som är KHK!

Karlskrona HK