På onsdag är det ny hemmamatch när HC Dalen gästar - nedsläpp 19.00!

29 januari 2022 09:00

Ny match i Allettan Södra när HC Dalen kommer på besök. Pucken släpps 19.00!


KHK vs HC Dalen
Onsdag 2 februari kl 19:00
NKT Arena Karlskrona

Spännande toppmöte i Allettan Södra väntar. Var på plats och stötta grabbarna - skaffa dina biljetter nu!

FÖRKÖP

Du kan snabbt och smidigt köpa dina biljetter genom förköp via nätet.
Köp biljett här —> https://www.nortic.se/dagny/show/129583

BOKA BORD I WIPEN

Hockey och mat är en oslagbar kombination! Ta med familjen, vänner eller kollegor. I WIP:en kan man avnjuta en smakrik buffé framdukad av Stars and Stripes.
För kvällen serveras det Grillad kotlettrad med svampsås och kulpotatis, sallad, bröd och smör.Hockeybuffén kostar 229 kr / person. Sista dag för bokning är 1/2 kl 11.00, dagen innan match!
Boka bord här —> https://www.khk.se/boka-bord

SE MATCHEN PÅ WEBBEN

För dig som inte är på plats I NKT Arena går det utmärkt att köpa hem matchen via webben. Sändningen börjar 18.30 och innehåller inslag i form av spelarintervjuer, två färska tränar-intervjuer med senaste nytt och laguppställningen. Bänka er i tv-soffan och njut av en sändning som håller hög nivå.
Köp matchen här —> https://secure.sportsground.tv/embed/?cid=&pid=11655

FASTTRACK PAY

I våra kiosker, WIPEN, loger och entrébar betalar du smidigast med FastTrack Pay. Lägg din beställning redan under matchen för att snabbt och smidigt kunna hämta den i pausen. FastTrack Pay finns i KHK-appen som du enkelt laddar ner där appar finns. Ladda gärna ner appen innan du besöker NKT Arena!

PROGRAMBLAD

Nu kan du få ditt programblad i din smartphone. Det enda du behöver göra är att ladda ner KHK-appen. Cirka 1,5 timme innan nedsläpp kan du klicka in i programbladet och få tillgång till rykande färskt hockeygodis direkt i din telefon. Givetvis finns laguppställningen med och vem är det som svarar på ”Fem snabba puckar” i denna matchen? Svaren hittar du i programbladet.

Varmt välkomna till Karlskrona HK och NKT Arena på onsdag!